Verrassing van formaat: Willy Sommers op Pukkelpop!

0
Willy Sommers
© Entertainment Today

Pukkelpop slaat dit jaar een compleet andere weg in; zoveel is duidelijk.  Nadat de organisatie van het festival aankondigde te openen met klassieke muziek, had het gisteren nog een nieuwtje.  Ook Willy Sommers zal op het podium van het festival staan!

Oud-dEUS-lid Mauro Pawlowski zakt naar Kiewit af met brassband De Kempen­zonen. Ze nemen muzikale gasten mee als Daan Stuyven, ‘Callboy’ Rick Verheye en Eurosong-zangeres Sennek. Opvallende naam tussen al dat festivalgeweld: Willy Sommers.

Samen met Daan en Mauro Pawlowski zingt hij moderne klassiekers, vergezeld van een brassband. “Een compleet nieuwe wereld gaat voor mij open. Ik ben zelfs nog nooit naar een festival geweest, behalve Rimpelrock dan,” laat Sommers optekenen.

Hoewel Sommers maar al te goed beseft dat hij op een festival als Pukkelpop een beetje de vreemde eend in de bijt zal zijn, moest hij niet lang nadenken toen men hem vroeg. “Op mijn leeftijd – ik word deze zomer 66 – denk je dat je ondertussen wel al alles hebt meegemaakt in je carrière. Niet dus, het leven zit nog steeds vol verrassingen, zegt hij. “Ik ben enorm vereerd en kijk er heel hard naar uit. Dit is voor mij een nieuwe wereld die opengaat. Superspannend!”

‘Mauro Pawlowski & De Kempenzonen’ staan op zaterdag 18 augustus in de Marquee van Pukkelpop. Tickets zijn te koop via www.pukkelpop.be.

advertentie21 juli actie BENL (20/07 - 23/07)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here