Vijf Deep Bridge-producties in 2019

0
assepoester
© Deep Bridge

Over twee dagen zijn we al 2019. Hoog tijd dus om eens vooruit te blikken wat we op entertainmentgebied in het nieuwe kalenderjaar mogen verwachten. Bij Deep Bridge, dat het voorbije jaar met onder meer ‘Doornroosje’, ‘Meiskes & Jongens’ en ‘The Rocky Horror Show’ heel wat kijklustigen wist te bekoren, hebben ze alvast vijf gloednieuwe producties geprogrammeerd in het nieuwe jaar.

Beginnen doet de producent uit Wilrijk op 17 maart in de Stadsschouwburg Antwerpen met ‘Monty Python’s Spamalot’. Op dit moment wordt de voorstelling tot en met zondag 7 april zo’n 13 keer opgevoerd. Vervolgens verhuist het productiehuis naar enkele honderden meters verder, waar in Theater Elckerlyc op diezelfde zondag 7 april de première gepland staat van ‘Assepoester’. Die voorstelling zal tot zondag 28 april lopen en doet in tussentijd ook Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt aan. In totaal zullen er 19 voorstellingen van ‘Assepoester’ te bekijken zijn.

Voor klein en groot

In augustus is het met ‘Paw Patrol Live’ tijd om de allerkleinsten op hun wenken te bedienen. Die start op dinsdag 20 augustus in Ethias Theater Hasselt, doet nadien ook Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen aan, maar zal in totaal slechts zes keer te zien zijn. Het jaar afsluiten doet Deep Bridge met twee vertrouwde voorstellingen. Eerst en vooral is er ‘La Cage Aux Folles’ dat vanaf woensdag 16 oktober in totaal tien keer te zien zal zijn in Theater Elckerlyc in Antwerpen en anderzijds is er traditioneel ook de ‘Christmas Show’. Van die laatste staat ook ditmaal slechts één voorstelling op het programma, met name op zondag 22 december in de Lotto Arena in Antwerpen.

Mamma Mia

En wie graag nóg wat verder weg zijn agenda invult, kunnen we alvast zaterdag 3 maart 2020 laten noteren. Dan vindt in de Stadsschouwburg Antwerpen immers de première plaats van ‘Mamma Mia’. Bij Deep Bridge zit je dus nog wel een tijdje goed voor fijn entertainment voor het hele gezin.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here