VTM haalt Lili En Marleen deze zomer van onder het stof!

6
Lili en Marleen
© Medialaan/VTM

130 afleveringen lang kon Vlaanderen geniet van Lili En Marleen. In 2010 zond VTM de laatste aflevering uit.  De reeks was sindsdien niet meer op het scherm te zien maar daar komt deze zomer verandering in.

Negen jaar nadat televisiekijkend Vlaanderen afscheid nam van Lili En Marleen, brengt VTM de populaire reeks terug op de buis. Vanaf midden juli zendt VTM elke werkdag het eerste seizoen weer uit.  De reeks in een notendop? Een lach en een traan, humor en ernst, levensechte situaties en personages van vlees en bloed: dat is ‘Lili en Marleen’.

Voor wie niet meer weet hoe de reeks ooit begon, frissen we graag even het geheugen op. De Tweede Wereldoorlog is net voorbij en in het Antwerpse café De Lichttoren maken we kennis met ‘apsjaar’ Rik, gespeeld door wijlen Frank Aendenboom, zijn ‘wilde’ dochter Nieke (Christel Domen), caféhoudster Lisa (Marilou Mermans), Ida (Simonne Peeters) en Jef (Carry Goossens).

advertentie

6 REACTIES

  1. Ik heb bijna alle afleveringen op dvd..
    Dat blijft gewoon schitterend!
    Ben 37 jaar en daar me opgegroeid..en ik geef de kriebels door aan mijn kids..er is al een lili en Marleen weekend geweest bijons..en er gaan er zeker nog volgen..top om dit te lezen…

  2. De beste serie ooit op de vlaamse televisie, dit zal écht weer genieten worden!
    Een lach en een traan, levensecht vertolkt door schitterende acteurs. TOP ! !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here