Wendy Van Wanten doet gooi naar zomerhit met ‘Niets Voor Niets’

2
Wendy Van Wanten
© Christof Desmedt

Iedereen herinnert zich vast nog hoe Wendy Van Wanten in 1995 de Radio 2 Zomerhittrofee won met ‘Verborgen Verdriet’.  23 jaar na datum wil Wendy met haar nieuwe single ‘Niets Voor Niets’ opnieuw een gooi doen naar die felbegeerde award!

Het was Kim Debrie die in ‘Spits Met Niels’ op Radio 2 aankondigde dat Wendy Van Wanten binnenkort een nieuwe single uitbrengt.  Het nummer ‘Niets Voor Niets’ was vanavond in primeur te horen op de radiozender.

Wendy scoorde in 1995 een zomerhit met ‘Verborgen Verdriet’, een cover van Mireille Mathieu’s ‘La Paloma’.  Wendy stond tijdens die snikhete zomer weken onafgebroken aan de top van de Vlaamse hitlijsten.  Dat succes hoopt ze nu met haar nieuwe single – een opvallend swingend en catchy nummer – over te doen!

De carrière van Wendy zit trouwens opnieuw in de lift.  Naast een zeer goed gevulde agenda deze zomer, zal de zangeres dit najaar te zien zijn in ‘Wie Wordt De Man Van Wendy’, een theaterstuk naar het gelijknamige televisieprogramma waarin Wendy destijds ‘Franske’ ontmoette.

advertentie

2 REACTIES

  1. wendy dat toch een echte en toffe madamme en die mijn hart altijd laat meer kloppen van blijtschap en frans onze beste man die altijd klaar staat voor alles veel geluk samen nog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here