Wendy Van Wanten voor het eerst als kersverse bruid

0
Wendy Van Wanten
© Uitgezonderd Theater

De grote droom van heel wat meisjes; schitteren in een prachtige bruidsjurk. Voor Wendy Van Wanten was het vandaag die bijzondere dag. Als een echte prinses kwam ze per koets aan op een feeërieke trouwlocatie.

Een stralende Wendy Van Wanten, voor het eerst in haar leven gehuld in een witte bruidsjurk, mocht schitteren voor de camera’s op weg naar een romantisch prieeltje bij Salons van Edel in Wilrijk. Met wie ze in het huwelijksbootje zou stappen, bleef nog even geheim, tot grote ontgoocheling van de, voor de gelegenheid strak in het pak, aanwezige acteurs Karel Deruwe en Andy Peelman die de bruid begeleidden per oldtimer…

Een perfecte middag dus die al deed verlangen naar 11 oktober. Wendy Van Wanten speelt dan de hoofdrol in de theaterparodie Wie Wordt De Man Van Wendy? in regie van Dirk Lavrysen. Acteurs Andy Peelman en Karel Deruwe spelen de mannelijke hoofdrollen. Vicky Florus maakt de cast compleet. Productiehuis Uitgezonderd. met James Cooke en Bob Jennes, maakte alvast weer die meisjesdroom helemaal waar.

Wendy Van Wanten, Karel Deruwe en Andy Peelman

Iedereen heeft met ingehouden adem de zoektocht van Wendy naar een man gevolgd in het succesvolle TV-programma Wie Wordt De Man Van Wendy. Het stuk start op een cruciaal moment waarop de winnaar bij haar intrekt. Alle ingrediënten lijken aanwezig voor een perfect gelukkige en vooral rustige toekomst. Maar is dat wel zo ? Want waarom duikt die ene jongere kandidaat steeds opnieuw op ? En als de producer van de show ook nog eens een vervolg wil draaien om aan Vlaanderen te tonen hoe het nieuwe leven van het koppel er uit ziet, loopt die al helemaal in de weg. En dan hebben we nog niet gehad over het huwelijksaanzoek … Ingrediënten genoeg dus voor een hilarische rollercoaster aan misverstanden en komische situaties, geschreven door auteur Brik Van Dyck. 

‘Wie Wordt de Man van Wendy?’ is vanaf 11 oktober in het Fakkeltheater te zien.  Meer info via uitgezonderd.be.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here