Win de Ultieme Schlager Top 100! (afgelopen)

0
De Ultieme Schlager Top 100
© CNR Records

Ben jij ook zo’n fan van onze Vlaamse schlagermuziek? Dan hebben we goed nieuws voor je?  Want na de Polonaise & Levensliedjes Top 100, kan je nu bij ons De Ultieme Schlager Top 100 winnen!

De Ultieme Schlager Top 100 is een lijvige CD-box. Maar liefst 5 schijfjes verzamelen de 100 mooiste Vlaamse schlagernummers.  Yves Segers, Laura Lynn, Dennie Christian, Christoff en Lindsay… Het zijn maar een paar artiesten wiens nummers verzameld werden op deze unieke compilatie!

Win deze feestcompilatie!

Uiteraard ben jij wel voor een stevig feestje te vinden en wil je het album maar wat graag in huis hebben! Wel, we hebben goed nieuws voor je, want wij mogen 5 exemplaren kado geven.

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: Dans Je De Hele Nacht met mij was oorspronkelijk een hit voor Karin Kent.  Toch is het nummer een cover. Graag vernemen we van jou de originele titel én uitvoerder.
  • Vergeet je adres niet te vermelden!
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 1 december 2018.  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here