60-plussers in Blind Date

0
Nathalie Meskens
© Medialaan/VTM

In de zesde aflevering van Blind Date slaan ook vijf frisse en enthousiaste 60-plussers aan het daten.

Zo nemen de 69-jarige Jerry uit Lier en de 64-jarige Jan  uit Sint-Pieters-Leeuw plaats aan de linkerkant van de wand. Aan  Rita (65, Tielen), Roos (66, Lokeren) en Rita (62, Dilbeek) om eerst hun favoriete ‘jager’ te kiezen en daarna hem te overtuigen om hen mee op reis te nemen.

Jerry is een voormalig politieagent. Nathalie wil meteen weten of een man in uniform ook erotiserend werkt bij vrouwen.  “Hoe vaak, daar kan ik geen getal op plakken. Maar het gebeurde wel vrij frequent”, verklapt Jerry. Jan wil dan weer vertoeven in hogere sferen, want op zijn bucketlist staat dat hij ooit nog eens een joint wil roken. Ook de drie dames zijn niet op hun mondje gevallen. Zo biecht Roos al in de eerste ronde haar slaapkamergeheim op aan Jerry en Jan.

In deze aflevering komen ook  Jana (25, Kortrijk) en Steven (48, Kallo) samen met hun reisgenoten Jori (25, Bredene) en Katrien (41, Malderen) terug naar de Blind Date-studio. Al snel blijkt dat een reis ook helemaal anders kan lopen dan gehoopt en soms niet alle romantische verwachtingen worden ingelost. Want op reis leer je elkaar pas echt kennen…

Blind Date, woensdag 13 maart 2019 om 21u15 bij VTM.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here