Alle muziek van de Ketnetmusical ‘TROEP!’ nu bij jouw thuis + WIN het album!

0
Troep
© Ketnet/PIAS

Op zaterdag 9 maart gaat Ketnet Musical: Troep! in première in het Plopsa Theater in De Panne. De muziek uit de musical werd verzameld op een album dat sinds kort te koop is.

Op 15 februari kwam het spetterende castalbum ‘TROEP!’ van de vijfde Ketnet Musical uit. Het album bevat alle nummers van het fantastische zang- en dansspektakel met Michiel De Meyer, Maureen Vanherberghen en een straffe jongerencast. De musical trekt na De Panne nog naar het Kursaal van Oostende, het Ethias Theater in Hasselt, het Capitole in Gent, en de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Verhaal

Op een pleintje tussen appartementsgebouwen, ligt er troep. En niet zo’n klein beetje ook. Wat ooit een plein was waar jongeren konden skaten of voetballen of gewoon chillen, is nu een stort geworden. Dimitri, de stadsarbeider die verantwoordelijk is voor dit pleintje, heeft zijn opruimacties gestaakt. Het heeft toch geen zin. Iedereen blijft maar vuilnis op het pleintje dumpen. Tot een paar kids het grondig beu zijn en samen in actie komen! Geholpen door Dimitri en secretaresse Claire proberen ze van dit stort weer een plein te maken waar iedereen een plek heeft. 

Op de DVD van ‘TROEP!’ is het nog wachten tot in april, maar het castalbum met heel wat aanstekelijke nummers, is nu al verkrijgbaar!

Win dit ‘feel good’-album!

Uiteraard ben jij wel voor wat goede muziek te vinden en wil je het album maar wat graag in huis hebben! Wel, we hebben goed nieuws voor je, want wij mogen 5 exemplaren van dit album weggeven!

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: Wanneer ging de eerste Ketnetmusical in première?
  • Vergeet je adres niet te vermelden!
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 20 maart 2019.  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here