Deze kandidaten doen mee aan Blind Getrouwd

0
Blind Getrouwd
© Medialaan/VTM

Voor het vierde seizoen van Blind Getrouwd, vanaf maandag 28 januari 2019 bij VTM, schreven maar liefst 3700 mannen en vrouwen zich in voor het zotste avontuur in hun bestaan, en voor misschien wel de liefde van zijn of haar leven. Uit die 3700 inschrijvingen, zijn na doorgedreven research en testen 5 koppels samengesteld, 5 potentiële made in heavens. 

Blind Getrouwd blijft razend populair. Het derde seizoen van het programma waarin singles na uitgebreide testen en research aan mekaar worden gekoppeld, was het best bekeken VTM-programma sinds Wauters vs Waes in 2014. Het voorbije jaar werden Stijn en Nuria en Evelien en Nicolas mama en papa van hun eerste spruit, en ondertussen verwachten ook Veerle en Nick een kindje.

Zij wagen een sprong in het onbekende!

Bij wie ontluikt de liefde? Wie blijft als koppel samen na 5 weken – blind – getrouwd te zijn? Eén ding is zeker: het parcours is er eentje om u tegen te zeggen. Aan het ja-woord aan een onbekende in het gemeentehuis gaat een flinke portie stress en zenuwen vooraf. En dan begint het pas echt: de kersverse koppels moeten vastberaden en vol goede moed een stevige tred houden naar de eindmeet waar hopelijk mooie toekomstperspectieven wachten. Of is het het begin van een moeizaam traject? Het parcours is net zoals de weg van de liefde immers bezaaid met mogelijke hobbels. Mét heel Vlaanderen als supporter aan de zijlijn.

Uiteindelijk zijn het de deelnemers zelf die het moeten waarmaken. Zij het met een flinke duw in de rug van de vier experten, die het sterke team vormen achter hen. Zij effenen de weg zo goed mogelijk en staan altijd klaar voor advies en begeleiding bij een dolle rit vol ups, maar soms ook downs.

Blind Getrouwd, vanaf maandag 28 januari 2019 om 20u35 bij VTM.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here