Hamley Books: meer dan alleen een zwarte kat

0
© Hamley Books

De eerste boeken onder de Hamley Books-vlag liggen zelfs nog geen jaar in de winkel, maar toch blijft het maand na maand groeien. Zo inspireerde het de directie onder meer om een e-book te maken met kortverhalen die via Facebook geschreven werden door de trouwe fans, wordt sinds deze week zelfs een e-book van Esther Boek helemaal gratis aangeboden én mocht het zelfs een nieuwe auteur onder contract leggen.

Met Sandra J. Paul/Joanne Carlton, Esther Boek, Pat Craenbroek, Lara Reims en Luna Van Roosen kon Hamley Books dit voorjaar al een aantal leuke namen aan de boekenliefhebbers voorleggen. En daar komt nu ook nog de 19-jarige Rani De Vadder bij, weet de uitgeverij te vermelden op haar Facebookpagina. De jonge schrijfster kwam bij de uitgeverij terecht nadat ze één van hun boeken had gelezen en ze graag haar schrijfpassie wou delen. “Dan kom je ook nog eens te weten dat Rani’s manuscript ook nog eens steengoed is gewoon. En dus hebben we Rani met open armen in ons team verwelkomd”, klinkt het. Haar eerste boek, ‘Toxine’ (Young Adults) zal in maart 2020 in de rekken liggen.

Gratis e-book

Gelukkig moeten de echte boekenfans niet tot maart 2020 wachten om nog wat boeken te scoren. Vorige maand verscheen ‘Upgrade’ van Lara Reims en dit najaar volgen nog ‘Stof’ (Joanne Carlton) en een nieuwe, langere versie van Sandra J. Pauls boek ‘Azerty’. Tussendoor zit de uitgeverij ook niet om een stunt verlegen. Zo konden de volgers van de inmiddels 1.000 leden tellende Facebookpagina, zélf een kortverhaal schrijven aan de hand van 12 tips die die dag tussen 19 en 20 uur op de pagina verschenen. Alle verhalen zullen binnenkort worden aangeboden als e-book.

En dan is er nog ‘De dag dat mijn oma verdween’, het eerste in een reeks gratis e-books dat de uitgeverij aanbiedt van eigen auteurs. Leuke kortverhalen om kennis te maken met het werk van de auteur. Of de uitgeverij, dat kan natuurlijk ook.

Meer weten? Klik dan snel even door naar www.hamleybooks.be

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here