Ketnet Junior op zoek naar Tik Tak-kindjes!

0
tiktak
© VRT/Ketnet Junior

Ketnet Junior werkt momenteel aan een nieuwe reeks van het legendarische programma Tik Tak en gaat hiervoor op zoek naar enkele nieuwe Tik Tak-kindjes.

Voor de opnames van de nieuwe afleveringen van Tik Tak zijn er nog enkele plaatsjes vrij. Ketnet Junior zoekt kinderen tussen 1 en 4 jaar die een halve dag beschikbaar zijn in de tweede week van de Paasvakantie. Alle informatie en voorwaarden zijn terug te vinden op KetnetJunior.be.

Ouders kunnen in ware jaren ’80-stijl een brief sturen naar: Tik Tak – Ketnet Junior, 1043 Brussel 

Tik Tak vanaf dit najaar op Ketnet Junior

Tik Tak kwam in 1981 voor het eerst op tv en maakt sinds toen deel uit van het collectief geheugen. Ketnet Junior werkt momenteel aan een nieuwe reeks om opnieuw meerdere generaties peuters en kleuters te boeien met vertrouwde elementen zoals de schaapjes en het schaduwmannetje.

Sinds het najaar van 2018 is Ketnet Junior in de namiddag te zien op het kanaal van Canvas, naast het reeds bestaande aanbod op het Ketnet-kanaal, in de Ketnet-app en op KetnetJunior.be. Zo bereikt het aanbod nog meer peuters en kleuters dan voorheen en komt Ketnet Junior tegemoet aan een vraag van vele ouders. Ketnet Junior zet in op titels van eigen bodem én op maat van de ontwikkeling van de allerjongsten. Vaste waarden zijn onder andere Kaatje, Bob de Bouwer, Bumba, Uki, Biba & Loeba en Suske & Wiske Junior.

advertentie21 juli actie BENL (20/07 - 23/07)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here