Niels Destadsbader en Jan Verheyen ‘speels’ in de clinch

0
Niels Destadsbader
© Medialaan/VTM

De opnames van de vierde F.C. De Kampioenen-film zijn in volle gang. Voor de acteurs betekent dat alle hens aan dek en vroeg opstaan. En daar heeft vooral Niels Destadsbader het moeilijk mee.

Op Instagram deed Niels op een ludieke manier zijn beklag over het vroege uur van de opnames. Regisseur Jan Verheyen liet zich niet doen en deelde daarna zelf een speelse steek uit. 

“Jan Verheyen, als je nog eens zo’n idee hebt, bellen hé”, stuurde Niels speels zijn ongenoegen de wereld in. Jan Verheyen merkte Niels’ bericht op en stuurde hem meteen een privéberichtje waarin hij plagerig de draak stak met Destadsbader.

“Opblijven tot een kot in de nacht met zijn toogmaatjes is geen probleem, maar vroeg opstaan om te gaan werken, ho maar! En misschien moet je ook eens een video maken van het uitgebreide ontbijtbuffet dat hier voor je klaarstaat”, plaagde hij. Afsluiten deed hij met een complimentje aan het adres van Niels. “Ik ben vooral blij dat je er bent en zo’n lieve mens bent. Lange leve Niels! Lang leve Ronaldinho.”

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here