7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Tien Om Te Zien morgen weer op post

© VTM / Medialaan

Anne De Baetzelier en Willy Sommers lijken geen haar of rimpel verouderd als ze morgen Ricky Bolsens (Koen De Graeve) moeten aankondigen in een nieuwe aflevering van Studio Tarara, de dramareeks die vorige week door 662.000 mensen (live+5) is bekeken. En Ricky krijgt op het podium versterking van twee typische nineties achtergronddanseressen die verdacht veel lijken op Laura Tesoro en Olga Leyers, twee dames die nog niet geboren waren bij de hoogdagen van Tien om te Zien in 1993. Speciaal voor de reeks is trouwens heel het decor van het legendarische liedjesprogramma heropgebouwd in dezelfde Studio Manhattan waar Anne en Willy destijds Vlaamse grootheden en internationale sterren over de vloer kregen.

Het optreden in Tien om te Zien is een idee van producer Christine (Janne Desmet). Om haar show te promoten wil ze dat Ricky als ‘Ricky Bolero’ gaat optreden met een remix van de Studio Tarara-tune, compleet met flamboyante outfits en foute dancemoves. Hij stribbelt eerst tegen, want hij is tenslotte een serieus acteur. Maar uiteindelijk zwicht hij toch voor het geld. Op de set van Tarara hangt er romantiek in de lucht: de flirt tussen Patrick (Geert Van Rampelberg) en Sandra (Ruth Beeckmans) evolueert langzaam in iets meer. Ook Ricky en Roxanne (Frances Lefebure) groeien naar elkaar toe. Tot backstage bij Tien om te Zien de twijfels bij Ricky weer opsteken en hij in zijn oude gewoontes dreigt te hervallen. En ondertussen krijgt agent Pascal (Boris Van Severen) een nieuwe getuigenis over de mysterieuze zelfmoord in de studio van de comedy-show. De lijst met mogelijke slachtoffers wordt weer wat korter.

Nieuw op vtm.be: speel “wat hebt gij gepakt man?” en help Ricky Bolsens afkicken


Ricky Bolsens lust wel eens wat alcohol, en op vtm.be kan je hem nu helpen in zijn strijd om clean te blijven in Wat Hebt Gij Gepakt Man?, een speciaal ontworpen videospel gebaseerd op het legendarische Pacman. Maar waar de originele Pacman op spoken jaagde, moet je nu Ricky van de drank afhelpen door hem zoveel mogelijk medicatie te laten slikken. Dat terwijl flessen wodka, porto, whiskey en tequila hem achtervolgen. Hoe meer pillen je hem kan doen slikken, hoe meer kans dat Ricky sober blijft. Het spel is te spelen via https://vtm.be/studio-tarara/wat-hebt-gij-gepakt-man

De sound of the nineties

De soundtrack van deze aflevering is opnieuw doorspekt met nineties-klassiekers zoals I Love Your Smile, van Shanice, Sweet Harmony van The Beloved en There She Goes van The La’s.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today