10 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024

VTM viert 30ste verjaardag met spetterende show

VTM 30
© Medialaan/VTM

VTM wordt op 1 februari 2019 30 jaar en is frisser dan ooit. Om het 30-jarig bestaan te vieren is er op 1 februari 2019 ‘30 jaar VTM’: een non-stop aaneenschakeling van verrassende VTM-momenten, met programma’s en gezichten van vroeger en nu.

Ook VTM NIEUWS viert zijn 30-jarig bestaan en geeft een unieke blik achter de schermen met ankers van de afgelopen jaren in ‘30 jaar VTM NIEUWS’. Nog in het teken van 30 jaar VTM staat ‘Studio Tarara’, de eerste dramareeks van Tim Van Aelst van Shelter, die terugkeert naar de beginjaren van VTM. Op vraag van de kijker wordt het iconische programma ‘Blind Date’ in een nieuw jasje gestoken, met Nathalie Meskens als gastvrouw.

Er zijn ook tal van andere nieuwkomers dit voorjaar bij VTM, elf in totaal. Zo is Lynn Van Royen ‘De Luizenmoeder’, gaan Olga Leyers en Sieg De Doncker ‘De Wereld Rond met 80-jarigen’, brengt Staf Coppens kinderen in verrassende situaties in ‘Dat Belooft Voor Later’ en trekken bekende Vlamingen erop uit met hun moeder in ‘Weg Met Ons Ma’. Ook nieuw: medische interventies in de scripted realityreeks ‘Echte Verhalen: SOS 112’ en de helden van de grootste brandweerzone van het land in ‘Helden van Hier: Brandweer Zone Antwerpen’. VTM NIEUWS brengt de gloednieuwe reeks ‘Wetsdokters’.

Er komen ook heel wat sterkhouders terug met nieuwe seizoenen. Er wordt nieuw zangtalent gezocht in ‘The Voice van Vlaanderen’, vijf koppels trouwen zonder elkaar te kennen in ‘Blind Getrouwd’ en zeven artiesten wagen zich aan elkaars repertoire in ‘Liefde voor Muziek’. Er zijn ook nieuwe seizoenen van ‘The Team,’ ‘Alloo Bij’, ‘Kan Iedereen Nog Volgen?’, ‘Alloo in de Nacht’ en er is de kick-off-aflevering van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today