10 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024

Yannick Bovy eert Nat King Cole in nieuw album!

Yannick Bovy
© Universal Music

Nat King Cole is voor heel wat crooners een groot voorbeeld. Zo ook voor Yannick Bovy. De Antwerpse crooner heeft sinds vrijdag een gloednieuw album uit dat hij opdraagt aan de ‘King Of Swing’.

Op 17 maart zal het 100 jaar geleden zijn dat Nat King Cole geboren werd. De grondlegger van de fluweelzachte ballades en aanstekelijke swing was en is nog steeds een voorbeeld voor de beste crooners van vroeger en nu.

Ook voor onze eigen Yannick Bovy is Nat Cole de King van de swing. Daarom dat deze jonge Antwerpse crooner ging grasduinen in het enorme repertoire van Mr. Cole om een uitzonderlijk muzikaal eerbetoon te brengen aan deze grootmeester. Voorafgaand aan het album ‘Yannick Bovy celebrates Nat King Cole’  was er alvast de single ‘Let There Be Love’, dat Nat King Cole in 1961 naar de top van de hitparades zong.

Yannick Bovy is één van Vlaanderens meest gegeerde muzikale exportproducten. Hij scoorde met zijn albums ‘Better man’ en ‘Love Swings!” niet alleen in Europa, maar ook in Brazilië en Azië. Met ‘Yannick Bovy celebrates Nat King Cole’ gaat hij in het najaar ook internationaal toeren.

Yannick staat met zijn concert ‘Yannick Bovy celebrates Nat King Cole’ op 8 juni in de Stadsschouwburg, Antwerpen. Tickets verkrijgbaar via TeleTicket Service.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today