Yves Segers heeft carnavalskraker klaar!

0
Yves Segers
© CNR Records

Als er één constante is in heel het carnavalgebeuren dan is dat toch wel Yves Segers; zowat de ongekroonde koning van het Vlaamse carnaval.  Segers heeft ook deze keer weer een ludiek carnavalsnummer klaar.

Als de kerstbomen weer stilaan verdwenen zijn uit het straatbeeld en de dagen plots weer kouder en guur aanvoelen, dan staan de talrijke carnavalisten die ons landje rijk is al te popelen van ongeduld om de bevolking weer op te vrolijken met hun praalwagens én leuke hits.

Geboren Hallenaar Yves Segers kreeg het carnaval met de paplepel ingegoten en dat zal nooit meer anders zijn. Of het nu carnaval in Halle, Aalst of Hasselt is… de jaarlijkse hit van Yves Segers weerklinkt steevast op iedere carnavalstoet die uitrijdt.

Na z’n carnavalhit ‘Geweldig Figuur’ van vorig jaar komt Yves in 2019 op de proppen met een al even leuke opvolger ‘Vi Va Vogeltje’.

Het nummer is vanaf nu verkrijgbaar als digitale download of via streaming en zal dit voorjaar ook verschijnen op dé referentie der carnavalalbums ‘Feesten Als De Beesten 2019’.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here