Recente singles
Events in de kijker

2x2 op de canapé - Komedie CompagnieNa een druk najaar met maar liefs twee nieuwe voorstellingen in Theater Elckerlyc, (nl. De Sunshine Boys en Jan, Pier & Pol) en een felgesmaakte reisvoorstellig van Taxi Taxi doorheen het Vlaamse land, is het team van De Komedie Compagnie er goed ingevlogen met de voorbereidingen van “2X2 op de canapé” dat op 14 maart in première gaat.

Regisseur Jan Verbist kreeg een cast onder zijn hoede met een gezonde mix aan vertrouwde en nieuwe gezichten. Karin Jacobs en Ben Rottiers maakten al eerder hun opwachting in producties van De Komedie Compagnie. Bekende acteurs Johny Voners (o.m. van FC De Kampioenen), Katrien Debecker en Frans Maas maken de cast volledig. Zij concentreren zich op dit moment op een waar meesterwerkje van Marc Camoletti.

2X2 op de canapé, 2X2 weken te zien in Vlaanderen.

Bernard is een gerenommeerd advocaat, Jacqueline een gedreven tandarts. Elk met hun praktijk in het huis waar ze al verschillende jaren gelukkig samen wonen. Ze delen zelfs Viktor, hun vlotte en super gedienstige secretaris, gespeeld door Johny Voners. Deze situatie is perfect totdat het koppel besluit om te scheiden.

Wanneer ze echter beslissen om beiden in het huis te blijven wonen, loopt het nog meer uit de hand. En zeker wanneer ze beiden willen hertrouwen en hun nieuwe partner ook in huis nemen. De optelsom is snel gemaakt, 2×2 op de canapé. Hoog tijd om alles eerlijk te verdelen met een knalrode streep door het hele huis, dwars over de canapé.

Trailer

Praktisch

  • Wanneer? Van 14 maart tot en met 6 april (klik hier voor de speellijst)
  • Waar? Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85/87, 2000 Antwerpen
  • Tickets? Via Sherpa  of telefonisch via 070/691 002 (klik hier voor een prijsoverzicht)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *