18.4 C
Antwerpen
zondag, juli 5, 2020

Entertainment Today: dit is wie we zijn en wat we doen

Entertainment Today werd in 2014 opgericht door Christof Desmedt en Jurgen Malfait.  Anno 2018 staan zij nog steeds in voor het dagelijkse beheer van de website en de sociale media-kanalen. Sindsdien groeide de website uit tot een vaste waarde in de online berichtgeving over muziek, theater, film & literatuur, radio en televisie.  Ondertussen telt het team verschillende leden. Jeroen D'Havé, Tom Bergs en Mattias Pilate zorgen voor de aanvoer van het broodnodige beeldmateriaal. In 2018 vervoegde Glenn Diels het team. Hij is mee verantwoordelijk voor de nieuwe look and feel en bepaalt mee de koers die de site de komende jaren wil varen. Ook commercieel zorgt hij voor een nieuwe insteek.

Daarnaast staan we ook in voor de promotie van artiesten. We weten als geen ander hoe moeilijk het is om een nieuwe single of plaat aan de man te brengen.  Door de contacten die we door de jaren heen opbouwden, proberen we – door middel van uitgekiende promocampagnes – die artiesten een forum te geven. Onze promotie-activiteiten staan volledig los van de gewone berichtgeving die we voor alle artiesten verzorgen.

Tot slot kunnen bedrijven en organisatoren bij Entertainment Today ook terecht voor de advertising rond hun product, bedrijf of event. 

vorige - volgende