10 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024

Charlotte Leysen neemt jong en oud mee op een adembenemend onderwateravontuur

Met BLUE brengt Disneynature binnenkort een adembenemend onderwaterverhaal naar de Belgische bioscopen. Blue neemt jong en oud mee op een avontuur door de prachtige onderwaterwereld.

Disney kondigde vandaag aan dat Charlotte Leysen het verhaal van Blue vertelt in deze nieuwe onderwaterdocumentaire. Het verhaal van de jonge dolfijn Blue neemt de toeschouwer mee naar adembenemende plaatsen waar het hoofdpersonage andere dieren ontmoet, die allemaal op een andere manier met elkaar verbonden zijn.

Ketnetwrapster en kinderidool Charlotte Leysen was recentelijk nog te zien in Kadanza The Musical en speelde Wiske in Suske en Wiske. Leysen is niet onbekend met het inspreken van stemmen: in de Vlaamse versie van Disney’s Tinkerbell animatiefilms kroop ze in de huid van de avontuurlijke Tinkerbell. Stilzitten staat niet in Charlotte haar woordenboek, ze sprong dan ook snel aan boord om mee te werken aan dit langverwachte onderwaterspektakel.

Charlotte voegt zelf nog toe: “Ik voelde me als een vis in het water tijdens de opnames van Disneynature’s Blue & kijk ernaar uit om samen met de kinderen op avontuur te gaan en een duik te nemen in de onbekende, ongelofelijk mooie onderwaterwereld.”

Blue, vanaf 2 mei 2018 in de bioscoop.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today