De Efteling bevindt zich volgend jaar in… Oostende!

0
Sprookjessprokkelaar
© Efteling

Kursaal Oostende brengt van 7 tot 9 april 2019 de Efteling aan Zee. Er zullen in totaal vijf voorstellingen gebracht worden van de familiemusical ‘De Sprookjessprokkelaar’. Het gaat om een exclusieve samenwerking waarbij het Kursaal voor de gelegenheid wordt omgetoverd in een sprookjesachtige Efteling omgeving. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 29 juni.

Kursaal Oostende, Efteling Theaterproducties en Senf Theaterproducties bundelen de krachten om in de paasvakantie van 2019 de ‘Efteling aan Zee’ te brengen. “Het gaat om een exclusieve
samenwerking waarbij de naam ‘Efteling aan Zee’ alleen door het Kursaal mag gedragen worden. We zijn trots op deze nieuwe samenwerking en willen op deze manier gezinnen met kinderen aantrekken in de paasvakantie. De Efteling staat voor een sterk merk en heeft een zeer kwalitatieve reputatie ophet vlak van theaterproducties. We gaan de volledige beleving van het pretpark en de theatershows creëren in het Kursaal,” aldus Gwen Nys, adjunct-directeur van Kursaal Oostende.

De Sprookjessprokkelaar

De nieuwe familiemusical ‘De Sprookjessprokkelaar’ is gebaseerd op het boek van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling. Er zijn al ruim 18.000 exemplaren van verkocht.

Het verhaal gaat over de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk kapot is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteldmoeten worden. De musical is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar.

De Efteling aan Zee

Speciaal voor Oostende wordt deze theatershow gebracht in een unieke Efteling sfeer met
sprookjesachtige extra’s en aankleding. Er zullen verschillende bewoners uit de Efteling aanwezig zijn als animatie en in de verschillende decors kan je poseren voor de foto. De kinderen mogen verkleed komen naar het Kursaal en zullen zich gratis kunnen laten schminken in hun favoriete sprookjesfiguur. Kortom, de beleving van de Efteling, maar in het Kursaal van Oostende.

Vroegboekkorting

Tijdens de paasvakantie zijn er vijf shows van 7 tot 9 april, telkens om 15.00 of 19.00 uur. Tickets zijn te koop via kursaaloostende.be vanaf vrijdag 29 juni om 10.00 uur. De ticketprijzen variëren van 19 tot 35 euro. Met de upgrade ‘Sprookjesarrangement’ wordt een gezellig picknickmoment in het sprookjesbos toegevoegd aan het ticket. Nog tot 31 juli 2018 geldt een vroegboekkorting van 10%.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here