Dit zijn de eerste beelden van ‘Fantastic Beast: The Crimes Of Grindewald’

0
Fantastic Beasts
© Warner Bros

Het hartje van heel wat Harry Potter-fans zal bij het lezen van dit bericht ongetwijfeld een slag over slaan, want filmmaatschappij Warner Bros gaf vandaag de eerste beelden vrij van de vervolgfilm op ‘Fantastic Beasts and Where To Find Them’.

‘Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindewald’ zal zich grotendeels in Parijs afspelen.  In de film duikt professor Albus Perkamentus (Jude Law; jawel!) voor het eerst op.  Ook Leta Lestrange, de grootmoeder van Bellatrix Lestrange zal haar opwachting maken in de film.  Er is ook een kort bezoek aan Zweinstein voorzien.  Vermoedelijk omwille van het feit dat Newt Scamander natuurlijk de auteur is van het schoolboek ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’.

Het is ondertussen twee jaar geleden dat ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ uitkwam.  De film eindigde met een cameo van Johnny Depp als aartsvijand Grindelwald. Dat legde meteen de fundamenten voor de volgende film.

Het script van de film werd opnieuw geschreven door JK Rowling (die ook de Harry Potter-boeken schreef) en zal op 16 november 2018 voor het eerst vertoond worden.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here