14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Frank Valentino zoekt Hollywoodsfeer op met nieuwe singel ‘Sterker Dan Ooit’

Frank Valentino
© Frank Valentino Independent

Frank Valentino verbleef lange tijd in Tenerife, maar sinds geruime tijd woont de zanger opnieuw in Vlaanderen.  Frank besloot zijn zangcarrière een nieuwe richting uit te sturen en dat lijkt hem met z’n nieuwe single ‘Sterker Dan Ooit’ aardig te lukken!

Net zoals zijn vorige single ‘862175’ is ook ‘Sterker Dan Ooit’ opnieuw opgenomen in The Globe Studio’s waar producer Patrick Hamilton de plak zwaait.  Die laatste zorgde trouwens dat ‘Sterker Dan Ooit’ opnieuw een piekfijne productie werd; inclusief verrassende vioolpartijen en een stevige blazerssectie!  Frank zelf voorzag de tekst van ‘Wenn nicht wir’ van de Duitse Howard Carpendale van een Nederlandstalige tekst!

Hollywoodiaanse videoclip

“De stevige arrangementen van het nummer doen meteen denken aan een decadente Hollywoodfilm,” weet Frank ons te vertellen.  “Vandaar dat we met de bijhorende clip ook die richting zijn uitgegaan.”

Iceberg Ahead tekende opnieuw voor een videoclip die net iets anders is dan al hetgeen we al voorgeschoteld kregen. Helikopters, klassebakken én livemuzikanten: Hollywood is maar één zucht weg!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today