10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Gordon (even) smoorverliefd op arts in wording

Nadat zijn huwelijksavontuur in Zuid-Afrika op een sisser uitliep, bleef het even stil rond de amoureuze perikelen van Gordon. Daar leek gisteren verandering in te komen nadat de zanger een foto van zichzelf met een nieuwe liefde postte.  Vandaag werd in de vooravond duidelijk dat de liefde al weer bekoeld is.  

Zondag zette Gordon een veelbetekenende foto op Instagram. Daarop is hij te zien met een ‘aankomend arts’ uit Almere.  Bij de foto liet hij weten: “Iedereen mag het weten: je bent echt mijn kanjer”, “verliefd” en “liefde overwint alles”. Waar Gordon zijn nieuwe liefde ontmoette is nog niet bekend; maar naar alle waarschijnlijkheid was dat in het buitenland.

Liefde al weer over!

Nadat Gordon zijn relatie bekend maakte, werd hij bestookt met berichten van mannen en vrouwen.  De presentator kreeg de gehele dag door reacties van jonge vrouwen die aangifte hebben gedaan tegen de vermeende vriend van Gordon. Zij zouden gefilmd zijn tijdens seksuele handelingen. De advocaat van de jongen zegt dat zijn cliënt niet bekend is met de aangiftes tegen hem. ”Dit is fake news van Gordon”, zegt de advocaat. Hij vervolgt: ”Naast stalking is er nu dus ook sprake van smaad en laster.”

Gordon kende de afgelopen tijd weinig succes in de liefde.  Daarom besloot hij om middels een televisieprogramma op zoek te gaan naar een geschikte huwelijkskandidaat.  Het einde van het programma was voor veel kijkers een teleurstelling, want uiteindelijk verkoos Gordon om met niemand te trouwen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today