10 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024

Guy Neve bewerkt Paul Anka-hit tot Vlaams pareltje!

Guy Neve
© P.S.C. Consulting

Na ‘Ik loop de muren op’, grijpt gentleman crooner Guy Neve voor zijn nieuwe single ‘Leef je leven met mij’ opnieuw terug naar een sixties-klassieker van een muziekicoon. 

Paul Anka bracht in mei 1961 het nummer ‘Dance On Little Girl’ uit, een liedje over liefdesverdriet dat hij eigenhandig schreef. De song stond tien weken in de Billboard Hot 100 en bereikte daarin de tiende plaats.

‘Leef je leven met mij’, de melodieuze Nederlandstalige bewerking van Guy Neve, handelt niet over liefdesverdriet, maar is eerder een oproep om van het leven, en de tijd die je samen met een geliefde aan je zijde kan doorbrengen, te genieten. Het nummer is afkomstig uit ‘Memories’, het recentste album van Guy Neve.

“Ik heb ervoor gekozen om mijn versie een wat positievere insteek te geven, dat past beter bij mijn persoonlijkheid”, zegt Guy Neve. “‘Leef je leven met mij’ is ondertussen al de zesde single uit mijn album ‘Memories’, het reservoir lijkt zowat onuitputtelijk (lacht). Ik werk ondertussen ook wel aan nieuwe liedjes, maar zolang ik van het publiek positieve signalen ontvang over nummers die op dat album staan, neem ik die in overweging om als single uit te brengen en zo is het exact gelopen met ‘Leef je leven met mij’. Je ziet, ik luister naar mijn publiek hé”, besluit Guy Neve met een minzame glimlach.

‘Leef je leven met mij’, de nieuwe single van Guy Neve, is te beluisteren op Spotify en te downloaden via iTunes.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today