15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Jan Smit haalt Lindsay vroeger uit haar zwangerschapsverlof

Lindsay
© Christof Desmedt

Geflankeerd door haar broer Christoff, vroeg ‪Jan Smit aan Lindsay of ze geen zin had om ook te gast te zijn op zijn eerste ‘Jan & Alleman’ Sportpaleis-concert, dat plaatsvindt ‪op zaterdag 10 maart.

“Lindsay, ik weet dat je momenteel je handen vol hebt met het zorgen voor jullie dochter Lisa-Marie. Officieel ben jij in maart nog met zwangerschapsverlof, maar ik zou het echt heel fijn vinden mocht jij ook mijn gaste willen zijn in Antwerpen. Zie jij dat zitten?”, vroeg Jan in een leuke videoboodschap die de voorbije dagen viraal ging en veelvuldig werd gedeeld op social media. Lindsay hoefde er niet lang over na te denken, want ‪zondagmiddag kwam de bevestiging in een positieve videoboodschap die door de fans van beide artiesten gretig werd gedeeld op Facebook.

“Met Lindsay hebben we de laatste gastartieste toegevoegd aan de line-up. Met Christoff, André Hazes, Steracteur Sterartiest-revelatie ‪Ianthe Tavernier, ‪De Romeo’s én K3, hebben we een mooie mix van gasten die in het Sportpaleis 20 jaar ‪Jan Smit vieren in Vlaanderen. Het wordt een uniek jubileum-concert, waarbij alle gasten na afloop een unieke ‪Jan Smit-verzamelaar mee naar huis krijgen. Doordat de vraag naar concertkaartjes zo groot is, hebben we bij het uittekenen van de productie daar rekening mee gehouden en zijn we erin geslaagd om extra tickets beschikbaar te maken. Snelle beslissers kunnen die kaartjes bestellen, maar het is echt een kwestie van meteen te reageren, want als ook deze kaarten weg zijn, is het feestje uitverkocht. Wie houdt van een volksfeest en wie ‪Jan Smit wil zien schitteren met zijn liveband en verrassende gastartiesten in het Antwerps Sportpaleis, mag het ‘Jan & Alleman’-concert vooral niet missen”, klinkt het bij concertorganisator House of Entertainment.

Praktisch

Tickets voor het ‘Jan & Alleman’-concert van ‪Jan Smit, ‪op zaterdag 10 maart 2018 in het Antwerps Sportpaleis, met gastartiesten Christoff, André Hazes, ‪Ianthe Tavernier, Lindsay, ‪De Romeo’s en K3, bestel je op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today