9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Kalender Staf en Mathias krijgt tweede druk!

Staf en Mathias Coppens
Foto: VTM

Staf en Mathias spannen hun buikspieren nog eens aan. Uit dankbaarheid, want alle exemplaren van hun speciale kalender voor Rode Neuzen Dag zijn verkocht. Dat is geweldig nieuws, maar vele fans zitten nog altijd te azen op een exemplaar. En omdat de opbrengst sowieso integraal naar het goede doel gaat, komt er nu een tweede druk van het collector’s item.

Kruidvat Fotoservice laat extra exemplaren maken en die zijn vanaf 4 oktober alleen online te bestellen via kruidvat.be. Kostprijs blijft 7 euro, een bedrag dat volledig gaat naar de derde editie van Rode Neuzen Dag, de actie van VTM, Qmusic en Belfius met als centrale thema hulp aan jongeren met psychische problemen specifiek op school. Want daar brengen ze het meeste van hun tijd door en is de nood aan hulp dan ook groot. 

Staf en Mathias zijn met hun lichaam van Coppens een heel jaar lang te bewonderen op de kalender, met elke maand een voor en na foto. Twaalf keer twee verschillende foto’s dus met telkens een beeld van voor de grondige renovatie van hun lichaam, en één daarna waarop de broers een overduidelijke sixpack hebben. De kalender was één van de opdrachten die de broers zichzelf gaven voor het nieuwe seizoen van Het Lichaam van Coppens.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today