Kylie Minogue brengt op ‘Golden’ een hippe, muzikale coctail!

0
Kylie Minogue
© BMG

Eind mei wordt Kylie Minogue 50 jaar.  Al drie decennia daarvan staat ze als zangeres op het podium. Die nakende verjaardag viert La Minogue met de release van haar 14de studio-album ‘Golden’.

Van de vlotte Stock, Aitken & Watermanpop tot de hippe muzikale cocktail die ze brengt op haar meest recente album ‘Golden’ ligt er maar liefst 30 jaar.  In die tijd wist Kylie uit te groeien van ‘the girl next door’ tot de eeuwig jonge popprinses die te horen is op ‘Golden’; een album dat grotendeels werd opgenomen in countrymekka Nashville.

Een echte stijlbreuk kan je het album niet noemen.  Wel een hippe mix van alle uptemposongs die de zangeres in haar drie decennia overspannende zangcarrière al serveerde.  Het merendeel van de nummers is voorzien van stevige drumbeats en vlotte synthesizers waarbij je jezelf moet bedwingen om niet mee te dansen.

Ons besluit: ‘Golden’ is in de eerste plaats een ode aan discopop en zorgeloosheid waarbij Kylie doet waar ze goed in is: onschadelijke popmuziek – die voorzien is van een goed-humeur garantie –  brengen.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here