7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Legendarische Hollies spelen 30 april 2019 éénmalig in Kursaal Oostende

The Hollies
© Concertevents

“Een verrassing van formaat”, zo omschrijven de talrijke fans van The Hollies het nieuws dat de legendarische band op dinsdag 30 april 2019 een éénmalig concert geeft in het Oostendse Kursaal.

“De originele bandleden hebben weer goesting en besloten om tijdens hun nieuwe tournee ook één concert te geven op Belgische bodem. Voor wie hen ooit aan het werk zag, of wie ze ooit eens aan het werk wil zien, is het concert van The Hollies opnieuw een afspraak met de muziekgeschiedenis”, zegt Sofie Vandenbroucke van organisator Concertevents.

The Hollies zijn één van de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse Pop Invasie van de jaren ’60. Hun stijgende onderscheidende harmonieën, briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit, heeft gezorgd voor de levensduur van één van de meest geliefde groepen sinds The Rock Revolution. Vooral in combinatie met de uitgebreide back catalogus van hits van The Hollies.

Innovators

 

The Hollies stonden ook bekend als echte innovators. Ze gebruikten ongewone instrumenten bij hun opnames in Abbey Road te London. Instrumenten zoals de banjo, tubular bells, celeste, glockenspiel of zelfs doedelzakken werden gebruikt. Ze waren ook één van de eerste rockbands die gebruikmaakten van driestemmige zang.

Tot op de dag van vandaag toert de band elk jaar door Engeland, Duitsland en Scandinavië. “In België smeken de fans al jaren voor een concert, dus we zijn erg blij dat ze dinsdag 30 april 2019 toegevoegd hebben aan hun agenda”, zegt de West-Vlaamse organisator Concertevents.

Praktisch

The Hollies, ‘A Highway Of Hits’ is een 2 uur durende show, met de originele bandleden en hits zoals ‘The Air That I Breathe’, ‘Just One Look’,’Stop, Stop, Stop’, ‘Long Cool Woman (In A Black Dress)’,’Sandy’, ‘I’m Alive’, ‘Bus Stop’, ‘Carrie Anne’, ‘He Ain’t Heavy, He’s My Brother’ …en nog veel meer wereldberoemde nummers van een band die doorheen de geschiedenis wereldwijd miljoenen platen verkocht.

Tickets voor het concert van The Hollies kunnen vanaf vandaag besteld worden op www.ticketmaster.be of telefonisch op 070/660.601.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today