10 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024

Lost Frequencies en James Blunt slaan de handen in elkaar voor ‘Melody’

Lost Frequencies & James Blunt
© BoyKortekaas

Het was een langgekoesterde droom van Felix De Laet, aka Lost Frequencies, om samen te werken met James Blunt.  Door ‘Melody’ werd die droom werkelijkheid.  Bovendien werd de clip van het nummer opgenomen in het Collega van Melle waar de Belgische DJ/producer ooit zelf nog op de schoolbanken zat.

Felix De Laet en James Blunt zijn beiden bewonderaars van elkaars werk, dus een samenwerking tussen de twee zat er vroeg of laat aan te komen. “Toen ik gevraagd werd om een remix te maken van een van zijn nummers, zijn we snel gaan samenzitten”, zegt Felix De Laet. “Ik stelde echter voor om in de plaats van een remix een heel nieuw nummer te maken samen.”

“James stuurde me een demo van ‘Melody’, waar ik mij onmiddellijk heb aangezet! Ik maakte verschillende versies van het nummer en vroeg altijd aan het hele team wat zij ervan vonden. Uiteindelijk kwamen we tot de finale versie waar iedereen blij mee was!” zegt De Laet enthousiast.  “Het is allemaal nog vrij snel gegaan, hoewel we allebei vaak weg waren op tour en ook nog met andere projecten bezig waren. Ik ben superblij met deze versie van het nummer waarin onze twee werelden perfect samenkomen.

Videoclip

Voor de videoclip trokken Blunt en De Laet naar het college in Melle, waar Lost Frequencies destijds op de schoolbanken zat en op het internaat verbleef.

https://youtu.be/k_cw_G9ovH0

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today