7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Maarten Cox hoopt via Tinder de ware te ontmoeten

Maarten Cox
© Christof Desmedt

Maarten Cox loopt al een tijdje rond als Vlaanderens meest begeerde vrijgezel.  Hoewel hij wel open staat voor een relatie, vind het moeilijk om de geschikte partner te vinden.  Daarom doet hij graag een beroep op Tinder.

Zanger en Ment TV-presentator Maarten Cox is ondertussen dik twee jaar vrijgezel en staat wel open voor een nieuwe relatie.  Omdat hij niet zo graat uitgaat, is het ontmoeten van de ware vrouw best een lastige klus.

Maar daar heeft Maarten wat op gevonden: sinds kort maakt hij graag gebruik van de dating-app Tinder.  “Ik heb er tot nu toe alleen maar positieve ervaringen mee.  Ik heb al een paar dates gehad, maar de ware ben ik tot nu toe nog niet tegengekomen,” lacht hij.

We zijn er nochtans van overtuigd dat Maarten goed in de markt ligt bij vrouwelijk Vlaanderen.  “Dat kan best zijn hoor, maar het zou nooit in me opkomen om met iemand uit mijn publiek te daten.  Bovendien ben ik ook op zoek naar een standvastige relatie.  Met onenightstands heb ik het een beetje gehad,” weet hij nog.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today