9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 16 april 2024

Nick & Simon komen volgend jaar naar het Kursaal Oostende en Hasselt

Nick & Simon
Foto: House Of Entertainment

In mei stonden Nick & Simon in een goedgevulde Antwerpse Stadsschouwburg met hun ‘Aangenaam’-theatertournee en dat concert was zo’n grote meevaller, dat het Volendamse duo besloten heeft om volgend jaar twee concerten te geven in Vlaanderen.

Vandaag start de ticketverkoop voor de concerten op 11 mei in het Hasseltse Ethias Theater en 14 juni in Kursaal Oostende. Samen met hun geroutineerde band, spelen Nick & Simon hun grootste hits: ‘De Soldaat’, ‘Pak maar m’n hand’, ‘De dag dat alles beter is’, maar ook liedjes uit hun recent verschenen album ‘Aangenaam’ passeren de revue.

“De voorbije jaren hebben we een sterke band opgebouwd met onze Vlaamse fans. We komen graag tegemoet aan hun vraag met niet één, maar twee concerten, waarvoor we met veel liefde en plezier de komende maanden vaker afreizen naar Vlaanderen. Hier voelen wij ons thuis, in Hasselt, maar ook in Oostende. Omdat het zo gezellig is aan zee en in de Hasseltse binnenstad, hebben we besloten om er telkens een daguitstap van te maken, iets wat we onze fans ook warm aanbevelen”, zegt het duo enthousiast in koor.

Tickets voor het Nick & Simon-concert van 11 mei in het Hasseltse Ethias Theater en 14 juni in het Kursaal Oostende, kan je bestellen op www.ticketkopen.eu.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today