8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Op cruise in Zuid-Europa met Disney

Disney Cruise Line
© Disney Cruise Line

Wie reizen en genieten wil combineren met de magische wereld van Disney, zit er vanaf de zomer van 2019 goed bij.  Vanaf dan lanceert Disney Cruise Line de eerste rondvaart in Zuid-Europa; met afvaart uit Italië.

Voor de afvaarten in Zuid-Europa zal Disney Cruise Line de Disney Magic inzetten.  Het is het eerste schip uit de vloot van de rederij en werd in 1998 in gebruik genomen.  Het schip telt naast vijf restaurants, bars, een theater en een bioscoop ook een welnesscentrum, fitnesszaal en kinderclubs.  Aan boord is ruimte voor ongeveer 2700 personen.

De eerste route van de Disney Magic cruise vertrekt uit de haven van Civitavecchia, in de buurt van Rome. Ze zal achtereenvolgens Salerno, La Spezia, Villefranche, Marseille en Barcelona aandoen. Een tweede route vaart vanuit Civitavecchia tot in Barcelona. Onderweg zijn er tussenstops in Napels, Livorno, Genua, Cannes, Toulon en Barcelona.

Disney Cruise LIne belooft heel wat extra activiteiten aan boord, net zoals meet & greets met Disney-personages. Wie een Disneycruise wel ziet zitten, moet evenwel diep in de portefeuille tasten.  De minimumprijzen liggen rond de 3000 euro voor een tweepersoonskajuit.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today