Radio 2 zendt uit vanop Het Schlagerfestival 2018

0
Lindsay - Het Schlagerfestival
© Christof Desmedt

Wie eind deze maand met de wagen naar Het Schlagerfestival in Hasselt komt, moet beslist afstemmen op Radio 2.  Het programma ‘Tussen pot en Pinte’ maakt live radio vanuit de backstage.

Voor wie niet naar Het Schlagerfestival kan of wie er met de wagen naartoe rijdt en zich heeft vastgereden in één van de vele files, heeft iets om naar uit te kijken: Radio 2 zal op zondag 25 maart tussen 13 en 16 uur live uitzenden vanuit de backstage.

“De uitzending is een mooie extra voor wie te gast was op ons festival, of wie dan op weg is naar Hasselt. Dankzij de sfeer backstage en de interviews met onze artiesten, kom je in de perfecte Schlagerfestivalsfeer. Het wordt de moeite om te luisteren, want in de uitzending maken we ook de eerste namen bekend van de artiesten die volgend jaar te gast zijn op ons festival”, klinkt het bij de Schlagerfestival-organisatoren.

Dit jaar is de presentatie opnieuw in handen van Kürt Rogiers.  Hij verwelkomt op 23, 24, 25 en 31 maart Umberto Tozzi, Cocojr., Ingeborg, Margriet Hermans, Willy Sommers, Christoff, Bart Kaëll, Swoop, Sam Gooris, Ryan Ricks en De Romeo’s.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here