12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

‘Ridders van de Ronde Keukentafel’ begonnen aan herneming

© Tom Bergs

Productiehuis Deep Bridge Entertainment is begonnen aan de herneming van ‘Ridders van de Ronde Keukentafel’, een musical gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van auteur Mark Tijsmans. Die laatste is meteen ook de regisseur van het stuk. Zijn voormalig ‘Flikken’-collega Ludo Hellinx (62) is overigens de enige volwassene in het stuk.

De musical vertelt het verhaal over Koning Arthur toen hoe nog een prins was. Die rol wordt in de musical gespeeld door de integere Kobe Verdonck. Een stuk vol humor en ridderlijk plezier in het kasteel van Camelot. Arthurs geliefde Gwynevere, ‘casanova’ Lancelot en tegenstander Mordred zorgen ervoor dat de show geen seconde verveelt. Afgekruid met de hilarische wijsheden van Merlijn de tovenaar, vertolkt door de enige oudere in deze show Ludo Hellinx, is deze familiemusical compleet. Ad van Dijk, ervaren muzikaal componist voor deze show, zweept de show op met een breed gamma aan intieme en energieke nummers die niet meer uit je hoofd te krijgen zijn.

Laatste tickets

Het stuk speelde in november vorig jaar voor het eerst in Antwerpen, maar hernam vorige week 13 mei in Hasselt. Vandaag 20 mei staat het gezelschap in Gent, om zaterdag 26 mei tweemaal halt te houden in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Enkel voor de show van zaterdag om 14 uur zijn er nog enkele tickets beschikbaar. Wil je er alsnog graag bij zijn? Haast je dan voor tickets!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today