6 °C Antwerpen, BE
woensdag 24 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 24 april 2024

Rijke buit voor Blind Getrouwd: 3 koppels blijven man en vrouw!

Blind Getrouwd
© Medialaan/VTM

Vijf maanden na hun jawoord, zijn naast Toon en Frie, ook Lieve en Aljosja en Tim en Esther nog steeds gelukkig getrouwd. Dat brengt de slaagkans van dit derde seizoen op maar liefst 60%.

De gepersonaliseerde huistegel die Tim enkele weken terug reeds liet maken, is al in gebruik en prijkt tegen zijn gevel. Binnenkort trekt Esther officieel bij hem in. “Ik kan zeggen dat dit ‘houden van’ is”, klinkt het bij Esther. “We gaan een mooie toekomst samen tegemoet”.

Lieve en Aljosja waren nog wat zoekende, maar ook zij lijken elkaar gevonden te hebben en maken plannen voor de toekomst, met onder andere een reis in het vooruitzicht. Lieve: “Ik denk dat we nog altijd op de goede weg zijn. Het is niet van boem patat verliefd, maar er zijn gevoelens, anders zou het raar zijn dat we nog samen zijn. We zijn de voorbije maanden enorm naar mekaar toegegroeid. In het begin vond ik dat moeilijker, maar nu kan ik echt uitspreken dat we een relatie hebben.”

Aljosja vult aan: “Geen van ons beiden was zot verliefd, maar na die vijf weken van het experiment hebben we beslist het verder een kans te geven. In het begin vroegen we ons nog wat af ‘is dit nu 100% wat we zoeken?’, maar ondertussen zijn we toch terug drie maanden verder dan dat punt en gaat het goed tussen ons”.

Ben ook jij 25 jaar of ouder en op zoek naar de liefde? En geloof je in een wetenschappelijke basis? Schrijf je dan nu in op vtm.be!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today