10 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024

Rock ‘n’ Roller Coaster wordt Iron Man-achtbaan in Disneyland Paris

rock 'n' roller coaster
© Disneyland Paris

Rock ‘n’ Roller Coaster in Disneyland Paris wordt getransformeerd tot een Iron Man-achtbaan. Dat werd gisteren onthuld tijdens een Disney-evenement in Japan.

Gedurende de conventie werd aan de aanwezigen bekend gemaakt welke projecten in ontwikkeling zijn. Zo kwamen ook de plannen voor Disneyland Paris op tafel te liggen.  De Rock ‘nr Roller Coaster – nu in het thema rond de groep Aerosmith – krijgt een volledig nieuw thema, waar bezoekers samen met Iron Man en andere Avengers ‘een razendsnel hyperkinetisch avontuur zullen beleven’.

De verandering bouwt verder op het 25-jarig bestaan van het pretpark en volgt op de recente berichten dat Walt Disney Parks and Resorts populaire verhalen en personages meer wil integreren in de Disney-parken.

De coaster werd in 2002 gebouwd en bevindt zich in het Walt Disney Studios Park.  De achtbaan stond tot nu altijd in het teken van de Amerikaanse rockband Aerosmith, met begeleidende muziek. Hoe de attractie gaat heten en wanneer deze opengaat, is niet bekend gemaakt.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today