10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

De Romeo’s Frikandel XXL krijgt tweede leven

de romeo's
© House Of Entertainment

Vorig jaar, op Valentijn werd ‘De Romeo’s Frikandel XXL’ gelanceerd in de Pamelse frituur Het Friethuisje. Dankzij de enorme (media) aandacht leverden De Romeo’s en producent Vanreusel bij de start meer dan 300.000 frikandellen uit, verspreid over duizenden Belgische frituren.

Met zijn 35 centimeter is ‘De Romeo’s Frikandel XXL’ nog steeds de grootste frituursnack en het succes van de licht gekruide, licht pikante frikandel, breekt alle records. “Eind juni kregen De Romeo’s een speciale award voor de verkoop van meer dan 500.000 frikandellen. We zijn een half jaar later en opnieuw hebben De Romeo’s een record gebroken”, zegt Maurice de Kroon, marketingmanager bij Vanreusel.

Nieuwe plannen

Vrijdag 23 februari 2018 wordt een nieuwe mijlpaal in de frituurgeschiedenis van De Romeo’s.  Op die datum geven De Romeo’s toelichting bij de nieuwe plannen rond ‘De Romeo’s Frikandel XXL’, waar Make-A-Wish Belgium bij betrokken is.

“In aanwezigheid van De Romeo’s, stellen wordt het vervolgverhaal van ‘De Romeo’s Frikandel XXL’ voorgesteld en maken we bekend hoe succesvol de samenwerking al was het voorbije jaar. Na de presentatie nemen De Romeo’s als voleerde frikandellenbakkers plaats achter de toog van The Club. De frituur wordt uitgebaat door Jarno Van Eyck en Jackie De Moor, een man die we nog kennen als de voormalige bodyguard van Wendy Van Wanten. Jackie is de geknipte friturist, met een succesvolle showbizz achtergrond. Zijn frituur The Club is ondertussen uitgegroeid tot de bekendste frituur van de Antwerpse haven en omstreken. Dit is de frituur waar jan en alleman zich thuisvoelen. Waar de havenarbeiders culinair verbroederen met het politiekorps, terwijl de muziek van De Romeo’s op de achtergrond speelt. Hier schrijven we aanstaande vrijdag geschiedenis”, zegt Dirk Timmerman namens CNR Belgium.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today