15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Sasha & Davy zetten juke box-hits op nieuw album!

Sasha & Davy
© CNR/Vlaamse Sterren

Vandaag brengen Sasha & Davy voor het eerst een Engelstalig album op de markt, ‘In The Jukebox’. Voor Sasha & Davy een droom die ze al langer koesterden en die nu, eerder toevallig, waarheid wordt.

Tijdens hun live-optredens introduceerden Sasha & Davy regelmatig al eens enkele Engelstalige songs op hun setlist, hoofdzakelijk nummers uit de sixties omdat ze persoonlijk best ook fan zijn van de songs uit de goeie oude tijd. Na zo’n optreden kreeg het koppel regelmatig al eens de vraag of die nummers ook beschikbaar waren op CD maar daar moesten ze altijd negatief op antwoorden.

Tot vandaag dus… want op algemeen verzoek dook het duo eerder dit jaar toch de studio in en staken ze hun favoriete nummers uit de Sixties in een fris jasje en maakten ze er bovendien duetten van. Laat het duidelijk zijn, Sasha & Davy zijn zeker niet van plan om het Vlaams nu achterwege te laten, ze zullen altijd Vlaamse songs blijven maken maar een gelegenheidsuitstapje naar het Engels, zoals voor deze plaat zorgt weer voor een frisse wind.

‘In The Jukebox’ bevat klassiekers zoals o.a. Stand By Me, Suspicious Minds, Always On My Mind, Country Roads, Bye Bye Love, … nummers die iedereen kent, of je nu fan bent van de Sixties of niet. Het album is vanaf vandaag te koop in de handel en is digitaal ook verkrijgbaar als digitale download of via streaming.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today