11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Staf Coppens is terug met Miljonair!

Staf Coppens
© Medialaan/VTM

Vanaf 30 juli haalt Staf Coppens zijn befaamde Miljonair-stoel terug van stal. De stoel waarop 6 kandidaten om beurten plaatsnemen in de hoop 15 vragen correct te beantwoorden.

Maar ook de stoel die héél veel geld kan opbrengen. Want wie na 15 correcte antwoorden tegenover Staf zit, gaat 1 miljoen rijker terug naar huis. Het staat nu al vast: de nieuwe afleveringen van Miljonair maken de zomer van 2018 nog een tikkeltje heter.

“Heerlijk om vanop de eerste rij te zien hoeveel emoties een quiz als Miljonair losweekt bij de kandidaten”, weet Staf Coppens. “De spanning is dikwijls van hun gezichten af te lezen. Vooral wanneer het bedrag op de geldboom hoog oploopt, wat ook dit seizoen meer dan eens het geval is. De twijfel, de tactiek, de angst voor een black-out: als quizmaster beleef je het allemaal van heel nabij. Samen met de kijkers. En ik geef het toe: het voelt waanzinnig goed om de kandidaten met een smak geld naar huis te sturen.”

Elke aflevering strijden 6 kandidaten eerst voor de hulplijn in de Snelle Ronde. Nadien komen ze één voor één op de stoel van Staf te zitten, waar 15 meerkeuzevragen naar de hoofdprijs van 1 miljoen euro leiden. Elk fout antwoord doet het te winnen bedrag echter slinken en dunt de groep uit. De spelers mogen maar 1 keer passen, de volgende vraag moeten ze correct beantwoorden. Enkel wie bij de slotvraag op de stoel zit, kan met de geldpot naar huis gaan…

Miljonair, vanaf maandag 30 juli 2018 van maandag tot en met donderdag om 20u25 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today