10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Zevende deel in populaire boomhut-reeks beschikbaar

© Lannoo

Het boek waarop iedereen zat te wachten, is er! Voor de zevende keer bouwden Andy & Terry 13 nieuwe verdiepingen in hun waanzinnige boomhut. Opnieuw met heel veel knotsgekke illustraties. In totaal gingen er al meer dan 800.000 exemplaren van deze waanzinnige reeks over de toonbank!

Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de tent van een waarzegster binnen en laat je toekomst voorspellen door Mevrouw Weetallesal, en besluit of je wel of juist niet op de geheimzinnige grote rode knop zult drukken… Dus waar wacht je op? Kom naar boven! Boordevol knotsgekke illustraties van de eerste tot de eenennegentigste verdieping.

Over de auteur

Andy Griffiths is een van de populairste kinderboekenauteurs in Australië. Hij schreef al meer dan twintig boeken en van een van zijn reeksen werd een animatiereeks gemaakt. Griffiths werkt al jaren succesvol samen met auteur en illustrator Terry Denton. Hun werk werd al meermaals bekroond.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today