11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

André Rieu in 2020 naar Antwerpen en Amsterdam!

André Rieu
© Marcel van Hoorn

André Rieu kondigt met trots de nieuwe data aan voor zijn traditionele Nieuwjaarsconcerten in Amsterdam en Antwerpen in 2020! Het concert in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 11 januari in de Ziggo Dome en het concert in Antwerpen op zondag 12 januari in het Sportpaleis.

“Ik vind het geweldig om volgend jaar weer op te treden in Amsterdam en Antwerpen. De Nieuwjaarsconcerten zijn altijd heel bijzonder vanwege de feestelijke sfeer. Ik kan geen betere manier bedenken om mijn nieuwe wereldtournee te beginnen en het nieuwe jaar in te luiden dan met mijn geliefde fans in Nederland en België!” zegt André Rieu.

Zijn duizenden fans kunnen uitkijken naar twee geweldige, romantische en magische avonden vol verrassingen en prachtige melodieën uit films, musicals en opera’s. En natuurlijk worden de favoriete walsen van André Rieu niet vergeten. Wals bijvoorbeeld mee op ‘An der schönen blauen Donau’. Er is toch geen beter manier om het nieuwe jaar in te luiden? Op het podium zal André Rieu worden vergezeld door zijn geliefde Johann Strauss Orkest, internationale solisten, 200 dansers en zijn eigen koor.

Deze maand gaat André Rieu op tournee door Portugal, daarna treedt hij in de periode van april tot juni op in Oost- en Noord-Europa. In juli keert André terug naar zijn geliefde Vrijthof voor twaalf openluchtconcerten waar 100.000 mensen van over de hele wereld op afkomen. In september treedt André Rieu voor het eerst op in Colombia. Zijn gloednieuwe dvd ‘Love in Maastricht’ met een opname van de magische openluchtconcerten op het Vrijthof uit 2018 is onlangs verschenen. Deze dvd is verkrijgbaar in de winkel en online.

Op 29 maart begint om 10 uur de verkoop voor de spectaculaire Nieuwjaarsconcerten in Amsterdam (11/1) en Antwerpen (12/1)! Wees er op tijd bij voor de beste plekken.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today