9 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024

Clouseau opent Radio 2 Zomerhit met nieuwe single

Clouseau
Foto: Warner Music

De Vlaamse muziekwereld komt op zondag 18 augustus voor de 45ste keer samen voor hét muziekevenement van de zomer: Radio 2 Zomerhit 2019. Bart Peeters en Siska Schoeters onthalen het neusje van de zalm van de Vlaamse muziekwereld op de zeedijk aan de vuurtoren in Blankenberge.

Donderdag maakte Kim Debrie in Plage Préférée bekend dat niemand minder dan Clouseau Radio 2 Zomerhit opent. Koen en Kris brengen in primeur hun gloednieuwe nummer. Het publiek op Zomerhit krijgt de eer om te ontdekken hoe die single heet en hoe die zal klinken. Koen en Kris kijken er alvast enorm naar uit:
“30 jaar geleden kregen we de Radio 2 Zomerhit voor ‘Anne’. Hadden we een tijdmachine staan, dan keerden we eens terug voor de sfeer en de fun! Zomerhit is dus echt wel het ideale podium voor Clouseau om onze nieuwste single voor te stellen. En die sfeer en fun, die zullen zeker opnieuw van de partij zijn!”

Clouseau zal op Zomerhit niet enkel verschijnen met een spetterend optreden, Koen en Kris reiken ook de Radio 2 Zomerhit uit, exact 30 jaar nadat ze hem zelf wonnen voor hun grote hit ‘Anne’.

Het publiek wordt daarnaast getrakteerd op spetterende optredens van de tien genomineerden voor de Radio 2 Zomerhit 2019, waaronder Niels Destadsbader, Laura Tesoro en Hooverphonic. Ook kersvers Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt er zijn winnend nummer ‘Arcade’. Stemmen voor de Radio 2 Zomerhit kan nog tot en met zondag 18 augustus om 18 uur.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today