Koen Crucke en Dj T.O.O.N maken nieuwe versie van Love Boat.

0

DJ T.O.O.N (aka Toon Porrez) kleurt het Gentse nachtleven al sinds jaar en dag, zowel op de talrijke privé-feestjes, openbare fuiven en sinds enkele jaren ook op z’n eigen populaire partyconcept “Love Boat Party”. Op de recentste Gentse Feesten mocht DJ T.O.O.N debuteren voor een groot publiek als DJ T.O.O.N & The Love Boat Experience. Niet minder dan 8.000 feestvierders gingen die avond helemaal los op de vlotte tonen en heerlijke melodietjes die Toon door z’n luidsprekers op het Sint-Baafsplein liet knallen.

Als de naam ‘Love Boat’ deel uitmaakt van je partyconcept en van je artiestennaam dan zou het maar raar zijn dat je de tune van deze ontzettend populaire TV-reeks van weleer niet in je DJ-set zou verwerken. Toon vond echter dat de originele tune best wel wat opsmuk kon gebruiken en dook daarom weken voor z’n grote debuut op de Gentse Feesten al de studio in om een frisse en hedendaagse versie ervan op te nemen. En wie zou er nu meer geschikt zijn om deze iconische song in te zingen dan die andere bekende Gentenaar, Koen Crucke!
Het toeval wil dat Koen en Toon mekaar al jaren kennen, de 2 komen mekaar regelmatig tegen… en dan mag er gewoonlijk graag een glas rosé aan te pas komen vertellen ze met een knipoog!

Toon is naast DJ een veelgevraagd nationaal en internationaal fotomodel en leerde Koen jaren geleden kennen toen hij deelnam aan een modellenwedstrijd waarvoor Koen als jurylid zetelde. Toon won de wedstrijd, de 2 raakten aan de praat… en zoveel jaren later verzilveren ze hun vriendschap met een fantastische song.
En als kers op de taart brachten Koen en Toon de song live tijdens de voorbije Gentse Feesten… onnodig erbij te vertellen natuurlijk dat de menigte op het Sint-Baafsplein die avond volledig uit z’n dak ging.
Op verzoek van velen werd zopas dan ook beslist om het nummer beschikbaar te maken als release.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here