7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Leah Thys is favoriete Thuis-actrice!

Leah Thys
Foto: VRT

Is het haar vinnige karakter of het feit dat ze van tijd tot tijd serieus de bitch kan uithangen? Feit is dat Marianne, gespeeld door Leah Thys, goed scoort in de poll van Thuis Online. Ze werd verkozen tot de lievelingsactrice van de Thuis-kijker en komt daarmee in het goede gezelschap van Mathias Vergels te staan. Hij ging aan de haal met het kroontje voor favoriete acteur.I

Dat Thuis, de Eén-tegenhanger van ‘Familie, enorm populair is, staat buiten kijf. Dagelijks stemmen meer dan één miljoen kijkers af om de avonturen van Lowieke en co op de voet te volgen.

De fanpagina Thuis Online organiseert elk jaar een online poll waarbij de populairste actrice en acteur uit de reeks gekozen worden. Het is geen verrassing dat Mathias Vergels het dit jaar haalt voor Raf Jansen (Dieter) en Pol Goossen (Frank). Leah Thys ging bij de vrouwen met de eerste plaats aan de haal. Daarmee laat ze Ann Pira (Nancy) en Moora Vander Veken (Olivia) achter zich.

Leah Thys zegt verrast te zijn door de uitslag. “En nog geen klein beetje. Ik ben vooral stomverbaasd omdat ik dat hele online verhaal niet op de voet volg. Ik weet zelfs niet wat er allemaal gepost wordt. De uitslag vind ik straf. En een hele eer. Ik ben de oudste van de hoop, maar blijkbaar is oud zijn toch nog zo slecht niet.” lacht ze.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today