11 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024

Lindsay deelt moedergeluk in boekvorm

Lindsay
Foto: Lindsay

In ‘Mama worden’ vertelt Lindsay openhartig over haar twijfels, hoop en een massa teleurstellingen en ontgoochelingen verbonden aan de talrijke pogingen die ze ondernam om moeder te worden.

Sinds december 2017 is Lindsay de trotste mama van Lisa-Marie, maar voor de populaire zangeres lag de weg naar geluk vol obstakels en hindernissen. Lindsays kinderwens kon niet via natuurlijke weg in vervulling gaan, want ze werd net zoals duizenden andere vrouwen in ons land geconfronteerd met de problematiek van onvruchtbaarheid.

Het aangrijpende, persoonlijke verhaal van Lindsay wordt aangevuld met tips en ervaringen van professor Michel De Vos (UZ Brussel) en zijn team. Hij beschrijft in een serie columns de stand van zaken rond vruchtbaarheid in Vlaanderen en verduidelijkt de betekenis en werking van ivf.

‘Mama worden’ van Lindsay wordt voorgesteld en verschijnt op zaterdag 4 mei. Met dit boek wil de zangeres de problematiek rond zwangerschap en ivf onder de aandacht brengen. Lindsay: “Dit is een boek voor alle vrouwen die bezig zijn met hun kinderwens. Een deel van de opbrengsten wordt ook afgestaan aan het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde.”

‘Mama worden’ van Lindsay verschijnt op 4 mei bij Willems Uitgevers.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today