7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Nicoline Hummel ruilt pepperspray voor toverstaf

Nicoline Hummel
© Goele Bormans

Enkele dagen voor de repetities van de familiemusical Assepoester starten, maakt Deep Bridge de laatste naam van de cast bekend. Nicoline Hummel zal de rol van ‘Goede Fee’ op zich nemen.

Met deze rol keert Nicoline terug naar één van haar grote liefdes, musical. Tot voor kort was ze nog te zien als collega-flik van onder andere Ianthe Tavernier in ‘De Buurtpolitie’. Binnenkort dus op de scène, uitgedost in een magisch sprookjestenue.

Nicoline kijkt in elk geval uit naar haar rol: Van alle sprookjesfiguren is De Goede Fee waarschijnlijk mijn favoriet. Zonder de Goede Fee had Assepoester nooit de moed gevonden om naar het bal te gaan. Iedereen heeft zo nu en dan een Goede Fee nodig die zegt: “Dat kan jij wél, en ik ga je helpen! Want niets is onmogelijk en alles komt altijd goed! ”

Na het succes van ‘Doornroosje’ is ‘Assepoester’ de tweede familiemusical van Deep Bridge.  ‘Assepoester’ is een klassieker en blijft van alle tijden, magisch en ontroerend. Je beleeft de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk.  De hoofdrol is weggelegd voor Helle Vanderheyden. Thomas Van Goethem is Prins Victorian en Wanda Joosten is Koningin. Ook Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke zijn weer terug als het olijke duo Titus en Fien. Met Nicoline Hummel als de Goede Fee is de cast nu dus volledig.

Praktisch

De familiemusicals van Deep Bridge, voor een publiek van 2 tot 101 jaar, vinden elk jaar plaats in de paasvakantie en staan garant voor meezingers, kleurrijke droomkostuums, een Vlaamse cast en veel interactie met humor als rode draad. 

‘Assepoester’ speelt vanaf 7 april in Theater Elckerlyc (Antwerpen). Vervolgens verhuist de productie naar Capitole (Gent) en Ethias Theater (Hasselt). Tickets zijn te koop vanaf € 22, meer info vind je op www.deepbridge.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today