11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Ontmoet de cast van musical ‘Iedereen Beroemd’

Iedereen Beroemd
© Judas Theater Producties

De repetities van ‘Iedereen Beroemd’ zijn een dikke week bezig. Frank Van Laecke leidt zijn cast met scherpe blik vooruit naar de première op 17 februari. Gelukkig blijven ze niet enkel zitten in hun “repetitiekot”. Op 19 en 26 januari zijn er ook al twee momenten ingepland waarbij het publiek de kans krijgt om kennis te maken met onze cast. Plaats van afspraak is de Stadsfeestzaal in Antwerpen.

Naar aanleiding van onze 20e verjaardag brengen wij twee unieke songbooks uit met daarin de partituren van de 12 mooiste liedjes uit “Lelies”, “Muerto!”, “De Rozenoorlog” en “Goodbye, Norma Jeane”. Daarnaast wordt eveneens een bijbehorende CD uitgebracht, met daarop nooit eerder uitgebracht materiaal uit “De Rozenoorlog” en “Goodbye, Norma Jeane”. Als kers op de taart staan er ook nog 6 bonus tracks op met de instrumentale versies van een aantal liedjes. Deze uitgave is een absolute must voor elke verzamelaar en musicalliefhebber!
De kostprijs per volume bedraagt 20 euro, de CD kost 16 euro en een combipakket van beide volumes van het Songbook en de CD kost 49 euro. 

Ontmoet de cast

Op zaterdag 19 en 26 januari is kan het aanwezige publiek in de Stadsfeestzaal van Antwerpen terecht voor een promomoment met de acteurs. Telkens van 15u30 tot 16u30.

‘Iedereen Beroemd’, de musicalcreatie gebaseerd op de gelijknamige film van Dominique Deruddere,  met o.a. Joke Emmers, Sven De Ridder, Nele Goossens, Bert Verbeke, Ianthe Tavernier en Peter Thyssen gaat in première op 17 februari in Theater Elckerlyc te Antwerpen. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today