8 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024

Opnames nieuwe vtm-reeks gestart

© VTM / Medialaan

Marc Punt (regisseur en scenarist van series als Matroesjka’s en films als Frits en Freddy, Bowling Balls, Pippa) heeft de cast van zijn nieuwe serie Fair Trade rond.

Naast Kevin Janssens en Ella-June Henrard spelen heel wat bekende namen mee zoals Axel Daeseleire, Peter Van den Begin, Jeroen Perceval, Anouck Luyten, Brik Van Dyck, Tania Van der Sanden, Charlotte Timmers, Tine Reymer, Sven De Ridder, Manou Kersting, Peter Van de Velde, Tania Kloek, Daphne Wellens, Vicky Florus en Bill Barberis. De opnamen zijn deze week in Antwerpen gestart en duren nog tot deze zomer.

Het verhaal

De serie vertelt het verhaal van Walter Wilson (Kevin Janssens) en Robin De Rover (Ella-June Henrard), twee agenten met jaren dienst die aan de verkeerde kant van de wet belanden. Ze zijn ooit met veel inzet en nobele idealen aan hun carrière bij de politie begonnen, maar zagen te dikwijls maandenlang intensief en gevaarlijk speurwerk verloren gaan door in hun ogen irrelevante procedurefouten, handigheidjes van dure advocaten en dubieuze beslissingen van wereldvreemde rechters. Ze beginnen alsmaar meer buiten de lijntjes te kleuren. Steeds meer, steeds vaker.

Tine en Peter

Leuk detail: Peter Van den Begin en zijn partner Tine Reymer zijn al jaren een stel, maar staan nu voor het eerst samen voor de camera’s in een serie of film. Peter en regisseur Marc Punt werkte eerder samen in Matroesjka’s, Frits en Freddy, Frits en Franky en Bowling Balls.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today