Spannende mid season finale op komst voor Familie

0
familie
© Medialaan/VTM

Dat het mysterie rond de steekpartij tussen Véronique en Amélie zijn ontknoping nadert, voelen de kijkers aan de spanning die alsmaar toeneemt. In de onthullende midseizoensfinale op vrijdag 4 januari vallen alle puzzelstukken samen. Wat is er exact gebeurd in het huis van Véronique? En welk vonnis hangt haar boven het hoofd?

In de extra lange midseizoensfinale verzamelt de familie om de laatste getuigenissen op het proces bij te wonen. Terwijl de emoties daar hoog oplopen, voert Lars een race tegen de klok om zijn grote liefde Véronique vrij te krijgen. Hij is er rotsvast van overtuigd dat zijn ex Marie Amélie heeft neergestoken om de schuld in de schoenen van haar liefdesrivale te schuiven. Samen met Hanne bekijkt Lars de laatste opties om de schuld van Marie, en de onschuld van Véronique, te bewijzen. Maar slaagt hij daar ook in? En komt zijn onderzoek nog op tijd?

Bekent Marie-Rose?

Ook Marie-Rose De Putter wierp zich de laatste weken op als hoofdverdachte in de zaak. Deze week zagen kijkers nog in een flashback hoe ze op de plaats delict het bebloede mes op de grond gooide en in paniek wegvluchtte. Ook haar verdachte zwijgdeals met getuige Marnix riepen vraagtekens op. Wat is er precies gebeurd? Marie-Rose lijkt alleszins geen uitweg meer te vinden voor het geheim dat ze met zich meedraagt.

En Niko?

Maar niet alleen het proces van Véronique brengt de kijkers vrijdag naar het puntje van hun stoel. Ook Niko zorgt onverwacht voor spanning. In de donderdagaflevering kreeg hij opnieuw bezoek van Vereecken, de man die hem als kind misbruikte en terroriseerde. Alles wijst erop dat Vereecken nu de stoppen van Niko heeft doen doorslaan, want de man bleef na een schermutseling tussen beiden kennelijk levenloos achter. Komt Niko daarmee in nauwe schoentjes te zitten?

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here