12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024
12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

‘Thuis Op Het Plein’ laat Vlaanderen kennis maken met Ketnet Musical: Troep!

Troep
© Ketnet/Studio 100

Op zaterdag 9 maart gaat Ketnet Musical: Troep! in première. De 24 uitverkoren kinderen die meespelen in de musical, zijn sinds vandaag te zien in de nieuwe videoclip ‘Thuis op het plein’.

Net zoals de musical zelf, is de setting van de clip grootstedelijk, met een urban feel. Er is aandacht voor upcycling en ecologie. De videoclip is voor het eerst te zien op 23 januari op Ketnet, ketnet.be en het youtube-kanaal van Ketnet.

Verhaal

Op een pleintje tussen appartementsgebouwen, ligt er troep. En niet zo’n klein beetje ook. Wat ooit een plein was waar jongeren konden skaten of voetballen of gewoon chillen, is nu een stort geworden. Dimitri (Michiel De Meyer), de stadsarbeider die verantwoordelijk is voor dit pleintje, heeft zijn opruimacties gestaakt. Het heeft toch geen zin. Iedereen blijft maar vuilnis op het pleintje dumpen. Tot een paar kids het grondig beu zijn en samen in actie komen! Geholpen door Dimitri en secretaresse Claire (Maureen Vanherberghen) proberen ze van dit stort weer een plein te maken waar iedereen een plek heeft.

Praktisch

Vanaf 9 maart schitteren 24 kinderen in de gloednieuwe Ketnet Musical: TROEP!, samen met Ketnet-Heldin Maureen Vanherberghen en Michiel De Meyer. Ketnet Musical – Troep gaat in première in het Plopsatheater in De Panne. Nadien volgt een tournee met stops in het Kursaal van Oostende, het Ethias Theater in Hasselt, het Capitole in Gent, en de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Tickets en info vind je op ketnetmusical.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today